HUPI's GALLERI

2016-06-10 - Hupi har varit ute på lite smått & gott, startat på spårprov där hon för dagen fick ett 3:e pris då hon blev av med spåret lite i början men Sanna var väldigt nöjd med henne & hennes sätt att arbeta Förra helgen var det utställning och Hupi slog till och blev minsann Bästa tik med Cert för domare Marjo Nygård  Stort Grattis!

Fin tjej med sina priser

Daddy's girl  -  sabotage!! 

*****

2016-01-01 - I ett försök att ha hemsidan up to date inför det nya året så blir det en kortare sammanfattning. Sen sist så har Hupi varit på grytträning, sin första utställning, gått lite spår och nu även börjat få träffa lite vilt i gryt. Fick även hänga med på en jakttripp till Sverige, bra med lite resvana. En positiv liten tjej som tar allt som det kommer

*****

2015-06-13 - Hupi är nu 9 månader fyllda, utvecklas fint & har påbörjat sin träning i blodspår - sätter ej löp käppar i hjulet så är det prov i juli.

*****

2015-04-08 - Några nya bilder på 7 månader gamla Hupi

Riktigt fin är hon & snygg i kroppen

..inte konstigt det som dom far fram i djup snö

..och över stock & sten!

*****

2015-03-24 - Härliga Hupi nu 6 månader - Livet leker & hon trivs i fint flocken! Sanna & Arto är väldigt glada & nöjda med henne - Härligt!

Hon har riktig Doggy-look på vissa bilder

*modig liten tjej*

Hupi med delar av flocken

4 av 5 Parson i familjen

Uppställningsbilder 6 månander

 

*****

2015-02-10 - Några härliga snö-bilder på nu 5 månader gamla Hupi

Fina tjejen Hupi!

..djupt med snö är det!

*****

2015-01-07 - Snart 4 månader gammal fick Hupi följa med på jaktresa för att lära sig lite om sitt kommande arbete som grythund i Finland.

Hupi har samma blick & uttryck som pappa Doggy

Kikar nyfiket ner i grytet

..och bekantade sig även med en mårdhund

20 mårdhundar blev resultatet

*****

2014-12-14 - Hupi växer & frodas och kommer väl överens med flocken där hemma. Kommer även bra överens med 12åriga katten Matti

Sockersöt! 

Kallt om tassarna ju med snö

Hupi & Matti ;)

När det är riktigt vinterväder är det skönt att ligga framför brasan

*****

2014-11-18 - Några bilder på "lilla vargen" HUPI hemma hos Sanna  och där kommer hon att stanna med familjens övriga hundar!

En riktig liten söting! 

Sanna säger att Hupi liknar "Borstis" Scuttle på eng

När valparna var 7 veckor fick dom tillfället att bekanta sig med en grävling skjuten dagen innan för en av husets andra hundar - legat ute över natten & var minst sagt lite "stiff" - men dom var nyfikna på den!

Här Hupi & syrran Piraija

En liten lurvtuss är hon allt ;)

 

*****