RAIJA's GALLERI

2016-01-01 - I ett försök att ha hemsidan up to date inför det nya året så blir det en kortare sammanfattning. Sen sist så har Raija haft sitt första löp, tränat agility och varit på grytträning, men hon behöver nog mogna lite mer. En söt tjej som påminner en hel del om pappa Doggy & halvsyster Vega i utseendet. Trivs fint i sin flock hemma + ny valp

*****

2015-06-13 - Raija har nu hunnit bli 9 månader och är ett litet yrväder, Tack o lov inte besvärad av sin tidigare benskada, pigg & glad liten tjej!

Piraija

Ser mycket av pappa Doggy!

*****

2015-03-23 - Har hänt en del sen sist, tyvärr råkade även Raija bryta benet vid lek med familjens större hund, en Beauceron. Men tack o lov har det än så länge läkt fint så vi håller tummarna för att det inte ska påverka henne i framtiden. Raija nu 6 månader & tokigt söt liten tjej!

Pigg & glad sötnöt!

Raija för några veckor sedan.. då var det inte roligt

*****

2015-01-16 - En härlig bild på söta Raija - väldigt lik pappa Doggy men öronen har hon ärvt efter sin mor, hoppas hon växer i dom så småningom ;)

*****

2014-11-18 - Några bilder på "lilla pirayan" RAIJA hos Sanna     

Kallt i snön - bäst att springa fort

Återstår att se om hon blir leksaksmarodör som far sin ;)

När valparna var 7 veckor fick dom tillfället att bekanta sig med en grävling skjuten dagen innan för en av husets andra hundar - legat ute över natten & var minst sagt lite "stiff" - men dom var nyfikna på den!

Raija kollar grävlingen med syrran Hupi

Påminner väldigt mycket om sin pappa

Ikea-råtta is the best!

 

*****