FAB5 3 ÅR   -  födda 2010-12-27         3 tikar & 2 hanar
 
Odie bor här hemma hos mig - används främst som rävsprängare - skjutet ett antal rävar för henne. Har också varit nere o skällt grävling några gånger men har inte velat gräva för henne. Tränas i spår & för eftersök och har visat att hon gärna driver både vildsvin & rådjur med härligt skall.
-----
 
Foxy används som rävsprängare - skjutet räv för henne. Har också varit nere och skällt grävling några gånger men husse vill att hon ska hålla sig till räv. Är även testad som stötande/kortdrivande där hon drev vilt m skall.
-----
 
Lisa används som rävsprängare - skjutet många rävar för henne. Hålls strikt av husse som ren räva-hunn ;) Men används även som stötande & kortdrivande på klövvilt, driver med skall - skjutet både rådjur & älg för henne. Används desutom till eftersök. Rings in av grann-lagen på jakt
-----
 
Frasse har främst använts som stötande/kortdrivande på klövvilt & till eftersök, skallar vid synkontakt. Skjutet både rådjur, vildsvin & älg. Gått mängder av lyckade eftersök och har nu kommit igång med grytarbetet & sprängt räv. Precis som farsan ger Frasse alltid 100% när det gäller jakt!
-----
 
Sixten används som rävsprängare - skjutet ett antal rävar för honom. Ryktet säger att han jagar riktigt bra!
-----
 
5 av 5 trevliga & friska hundar
5 av 5 väl fungerande jakthundar
5 av 5 jagar gryt & sprängt räv
Kan ju inte vara något annat än nöjd med våra FAB5