FOXY's GALLERI

2016-01-01 - I ett försök att ha hemsidan up to date inför det nya året så blir det en kortare sammanfattning. Sen sist så har det hänt framför allt 2 stora saker i Foxy's liv - hon har flyttat till ett nytt hus och hon har blivit "storasyster" till lille Valter.  Stort GRATTIS till hela familjen!

*****

2014-14-25 - Härlig julhälsning från fina Foxy & nygifta husse & matte!

*****

2014-09-20 - Fick en härlig hälsning på mobilen från fina Foxy & matte *mysigt*

*****

2014-01-01 - Foxy & kullsyskon fyllde 3 år i mellandagarna - gjort en liten sida HÄR

*****

2013-12-10 - Foxy varit ute o testat på lite ovan jord jakt, ska bli spännande att höra hur det fungerar framöver. I fredags kom snön, men ingen lycka i gryten ännu.

*****

2013-11-06 - Varit tomt i gryten för Foxy än så länge i år och när husse Johan varit iväg på älgjakt så har Foxy fått mysa hemma i sängen, härlig bild på fina tjejen.

*****

2013-03-15 - Jaktsäsongen slut - sängmys & välförtjänt vila för Foxy! Likväl som dom får tuffa jobb i skogen så ska dom ha det gott när dom är hemma!

*****

2013-02-17 - Fick härligt mms från Johan idag på förmiddagen, räv skjuten för Foxy! Jätteroligt - grattis säger stolt "farmor" och farsan Fido & syrran Odie här hemma Som tur är hade husse Johan med sig en polare som saluterade räven när den kom

*****

2012-12-27 - Fick en fin 2-årsbild skickad på Foxy - fina tjejen!

*****

2012-10-25 - Fick en liten bildbomb från Foxy's matte Victoria, med bara mysbilder på Foxy Lady. Är nästan som att se Odie, dom är så lika & har samma sov-pose!

              Efter att man har varit ute & grytat så är man ju HELT utslagen!

                 En annan dag är det Tjejhäng med fika och skvaller:)

                  Myser med Husse

               Foxy har tagit sovmorgon

Det är ju så det ska vara - ena stunden är det jobb i skogen som gäller för att sen få vara med och mysa i soffan & under täcket - Det är Parson-liv De Lux det - Härligt!

*****

2012-10-10 - Pratat med Foxy's husse Johan ett par gånger & han har skickat både videoklipp & bild på Odie's kullsyrra - himla kul att se! Tack! Foxy har varit ute med husse & grytat i skogen - änsålänge visar  hon fin fint sprängararbete, behöver jag säga att Johan längtar efter lite jakt med stövare & spårsnö? Fortsättning följer!

*****

2012-05-20 - Även Foxy har varit & "pratat" med Grimbart - förra träningen på Axvall var hela 3 av Fido-"valparna" på plats - härligt! Fick några filmklipp från matte som stod "ringside" vid grytträningen + en Foxy Bitch under täcket på morgonen *hi hi*

                Jag sover - GET LOST!

                       En bild sen tidigare - självklart var Foxy med vid årets Valborgsfirande -              här spejar hon efter något med husse Johan!

*****

2012-04-20 - Foxy är nu precis som syrran Odie inne på andra löpet. Är lite trött nu, men i övrigt är allt bra med henne. Hoppas jag får möjlighet att träffa henne snart!

*****

2012-03-09 - Pratat med Foxy's husse Johan idag. Allt är bara bra med Foxy, hon är pigg, framåt och nyfiken på allt. Har varit och kollat lite gryt och tyckte det var spännande - husse ser fram emot att testa henne i konstgrytet i vår & sen är det ut  i skogen som gäller härnäst. Tror med all säkerhet att det kommer att gå fin fint!

Fick även ett gäng bilder från matte Victoria för en tid sen - här kommer dom!

  Nerbäddad med filt i soffan, försöker smita med i mattes packning & mys med husse - inte går det någon nöd på den hunden inte - härligt att se! Tack så mkt!

*****

2011-12-23 - Blev så glad över denna julhälsning från fina lilla Foxy m familj!

*****

2011-09-12 - Uppdaterat med några bilder som jag själv tog på FAB5-träffen          27-28 augusti - himla kul att se alla valparna samtidigt i olika situationer!

Litet filmklipp på Foxy 8 mån vs Grimbart

 FAB5-TRÄFF  AUGUSTI 2011   <-- Klicka

 

   ...och dagen efter Odie börjat löpa 2/9 fick jag ett sms om att Foxy också       börjat löpa - följt av ett mms med bild på Lilla Foxy lady i sina randiga trosor

*****

2011-06-27 - Foxy har blivit av med gipset och allt är bra med benet, matte rapporterar att hon är i full gång igen - skönt! En rolig bild på Foxy när hon försökte packa ner sig själv i husse & matte's resväska - hon ville också hänga med på resa.

*****

2011-05-27 - När matte precis har fått av gipset på armen så var det tyvärr lilla Foxy som behövde gipsas istället.. Lek o bus i trädgården med världens otur slutade med en fraktur i ena bakbenet, men enligt veterinärerna så ska det inte vara någon fara och hon får nu gå gipsad i 6 veckor, men byte av gipset eftersom hon växer. Lika pigg & glad för det är lilla donnan som glatt hänger med efter bästa förmåga - gips eller ej. Det är väl sann terrier-anda det!? Hoppas hon snart är hel igen o kan busa.

Krya på dig Foxy önskar far, syster & "farmor"!

*****

2011-04-11 - Pratade med Foxy's matte Victoria förra veckan - allt går bara bra och hon lär sig saker jättesnabbt! Hon har varit ute i skogen med husse o kollat läget och sen är det allt bra skönt att mysa med matte (som brutit armen stackarn) i soffan! Hon är verkligen jättefin & jag ser klara likheter med syrran Odie här hemma.

 

*****

2011-03-18 - Foxy har kommit tillrätta i sitt nya hem & allt går bara bra!