LISA's GALLERI

2017-01-07 - Att få bilder på Lisa är inte det lättaste, men fick skickat en bild på     2 rävar hon sprängt nu för nån vecka sen - husse Ove sköt bägge två, Grattis!

*****

2016-02-08 - Var o hälsade på Ove & Lisa en sväng, jagade ihop & hade trevligt. Lisa lever det goda livet med mycket jakt, mys i soffan o bortskämd till tusen!

*****

2016-01-01 - I ett försök att ha hemsidan up to date inför det nya året så blir det en kortare sammanfattning. Sen sist så har Lisa såklart skrämt livet av åtskilliga rävar, gått några eftersök och annars har hon det gott framför brasan eller på sin fina utsiktsplats över rävåteln. Lite värre är det med husse Oves "o/förmåga" att fota & skicka bilder.. han skyller på sin nya mobil.. det blir fotokurs när vi ses snart hörru! (Tittar man på bilderna nedan tror man ju man är på lyset ha ha ha ha)

*****

2015-02-20 - Några bilder på härliga Lisa som jag tog när jag var där och hälsade  på under min roadtrip - Tack Ove för en trevlig jaktdag, en massa jaktsnack & fika!

       Lyckades faktiskt få Lisa att sitta still länge nog för att lyckas få en bild :)

                 Väldigt tydligt vilket vilt Ove & hundarna föredrar - duktiga stövare & terrier!

             Lyckades minsann få Ove att hålla ordning på terrier-systrarna länge nog för en bild

                                                     Bak i bilen när vi for runt & kollade gryt     

Traditionsenligt sitter Lisa på bordet när vi fikar ha ha ha

*****

2015-01-04 - Lisa inleder året precis som hon avslutade det - med att spränga rävar! Vilken liten arbetsmaskin hon är - härlig liten tjej!

*****

2014-12-23 - Fler härliga hälsningar från Lisa - hon sköter sig lilla snäckan. En fin jularäv blev det och innan dess ett rå hon både drev till skott & fick gå eftersök på!

*****

2014-11-14 - En räv till för Lisa - Grattis!

*****

2014-09-04 - Ove skickar bilder & vi pratas vid på telefon. Varit lite trögt med rävarna än sålänge. Men Lisa har gått några eftersök & bla på vildsvinsgalten på bilden där hundar gått bet tidigare - Ove så stolt över sin lilla terrier. Bra jobbat, duktig tjej Lisa!

*****

2014-02-16 - Lisa & Ove varit i farten igen - ytterligare några rävar på kontot och  Ove har lyckats fånga en av dom på bild & skickat. Bra jobbat båda två!

*****

2014-01-23 - Kan man bli annat än lycklig när Ove ringer o säger "det vore ju själve den om jag inte skulle kunna lära mig skicka bild på mobilen" - Härligt! Bara kort senare så piper det till - bild på en av alla rävarna Lisa sprängt denna säsongen - Duktiga tjejen & härligt Ove - Du kunde! Ove så stolt över sin terrier, blir ofta inringd av jaktkompisarna som har stövare men ingen terrier. Lisa levererar! Just räven på bilden blev skjuten men blev ej på plats, men Lisa låg tätt efter, gick ikapp & ställde den så Ove kunde avsluta. Det är härligt jobbat & riktigt jaktlust att slutföra jobbet!

*****

2014-01-09 - Pratade med Ove strax innan jul, har haft lite dåligt med räv på markerna men ett par har det blivit sprängda för Lisa även denna säsongen, husse hoppas på fler. Lisa varit på ytterligare en lyckad drevjakt och det fastnade till och med på bild - jättekul att få en bild på lill-tjejen på jakt! Härligt jobbat Ove & Lisa!

*****

2014-01-01 - Lisa & kullsyskon fyllde 3 år i mellandagarna - gjort en liten sida HÄR

*****

2013-07-02 - Lisa har såklart ett CUSTOM MADE by MADOFI halsband, Ove ville ha ett med rött till goa tjejen - så såklart fick han det! Husse erkänner att hon mestadels går lös, men nu har hon ju iallafall ett tjusigt halsband att använda när det behövs!

*****

2013-01-01 - På väg hem från min jakt-turné så passade jag även på att köra inom och hälsa på Ove & Lisa. Så härligt att se henne igen! Och det känns verkligen som man "känner henne" - väldigt lik Odie på många sätt! Samma storlek på dom, men Lisa är något grövre i typen och har mer päls än syrran. Lika fina är dom!

               Ove & Lisa - märks verkligen hur glad han är i sin hund!

                Här tas det bokstavligt på - DET BÄSTA MAN HAR SÄTTER MAN PÅ BORDET! (en liten väldigt bortskämd liten tjej det här - härligt!)

                     Väldigt lik Odie i "blicken" & även i sättet

              ...och sköter sig gör hon också - rävarna dom faller en efter en!

*****

2012-12-01 - Fick ett härligt samtal av Ove i lördags kväll - Lisa har under veckan sprängt 3 rävar varav 2 blivit skjutna - Ove han var så nöjd så. Det var några som fotade - få väl se om det lyckas leta sig ner någon bild till mig. Grattis Ove & Lisa!

*****

2012-10-18 - Pratade med Ove i telefon en bra stund - härligt att höra hur glad han är över sin hund! Lisa används till det mesta - gryt, drevjakt & eftersök! Ove har precis köpt sig en ny Schiller-stövare, för att försäkra sig om räv-jobb även kommande år då dom stövare han redan har börjar bli till åren och Lisa tycker det är väldans roligt med en långben-valp att leka med. Hoppas att någon med lite tekniskt kunnande ska få till att fota henne åt mig & att vi hörs snart igen! .. *nästan chockad*

Bara en stund efter vi lagt på så blippar det i mobilen.. o där är hon ju - syrran med det "snea gremlins-strecket" - härligt att se henne även om det "bara" är ett par mobilbilder med gröna demon-ögon! Hon se glad & välmående ut iallafall .. o jag skymtar allt Biabädden i bakgrunden på andra bilden. Lisa går inte under samma regler som dom andra eller tidigare hundar *skrattar* Jättekul att få bilder på henne!


 

*****

2011-09-12 - Är ju ingen lätt match att få några bilder skickade på Lisa.., men idag har jag iallafall pratat med husse Ove & han var så nöjd så. Frågade -"Då är hon inte till salu än iallafall?" - -"Nääähäää du!!!" blev svaret. Han är så nöjd med henne så! Gjorts en hel del eftersök med henne då hon fungerat jättebra, varit i lite gryt, men inte haft "turen" på sin sida ännu - även en del otur med att stövarna drivit räven i hål utanför Ove's mark.., men jag fick även berättat att hon drivit ÄLG(!!!) så tjusigt så och att det även skjutits en älg för henne - så både räv och älg på Lisa's konto!

*****

2011-09-12 - Äntligen har Lisa också ett litet galleri - husse Ove är inte mycket för det här med datorer etc, så det är lite svårt att få några bilder skickade på henne. Uppdaterat med några bilder som jag själv tog på FAB5-träffen 27-28 augusti    himla kul att se alla valparna samtidigt i olika situationer!

Lisa gick minsann & vann och blev BIR-valp!

                     Husse Ove som dagen innan vid trim/puts & ringträning dräpte en så kul kommentar  -"Hon ska JAGA! Hade jag velat ha en jävla cirkus-hund så hade jag väl fått köpa en pudel..."          men gla' för BIR-valp rosetten blev han allt..

 

 FAB5-TRÄFF  AUGUSTI 2011   <-- Klicka

*****