JET's GALLERI

2017-11-18 - En kort sammanfattning - Jet har verkligen kört järnet denna säsongen efter lite ojämnt arbete förra, så det känns verkligen toppen!! Han lånas mellan varven av en kompis till Robert för att köra ut inkörda rävar. 7 rävar än så länge denna säsongen & därtill 3 grävlingar och även gjort ett fint spårarbete på eftersök på rådjursbock *stolt* Hemma är han samma goa Jet som alltid. Var & hälsade på honom en sväng i somras, hoppas vi kan få till att ses & jaga ihop senare i vinter! Bästa bästa Jet!

*****

2017-01-07 - Lite decemberjakt av Jet & husse Robert - Härligt jobbat! Först en "grävling" som Jet & Ludde jobbade på som visade sig vara en räv.. Sen i mellandagarna skulle Robert & Jet jaga mink, men på sök stack Jet ner  i ett gryt med grävling istället, så då blev det plötsligt grytjakt iställlet  :)

*****

2016-10-18 - Härliga bilder från Jet & husse Robert!

Grävling på kontot härom dagen, lite grytpistoltrubbel gjorde det svettigt  för husse som grävde som tusan, men resultatet blev ju toppen! Grattis!!

   Jet utlånad för ovanjord jakt - men han hade siktet inställt på grytvilt ändå. 2 rävar & en grävling levererade han till skyttarna, grävlingen blev på plats.

  Brorsorna Jet & Caro när jag var och hälsade på Jet i augusti

Fina Jet sitter på span efter vilt

    En av många minkjakter tillsammans med halvbrorsan Dex, teamet på Västkustjakt. Klipporna är inte snälla mot tassar & klor

*****

2016- 06-10 - CV STARS kullen fyllde 2 år 23 maj, ett riktigt härligt gäng. Så glad i dom allihop och ser verkligen fram emot kommande jaktsäsong!

*****

2016-03-21 - Ett av dom få bilderna som än så länge kunnat räddas sen Andreas & brorsan Izor var och hälsade på o jagade mink & Andreas tyvärr råkade tappa sina fina kamera i klipporna..

Riktigt härlig bild på Jet

Jet har i övrigt levt lite farligt på sistone, för en tid sen hittade han en   mink han jagade vid en bäck - i ett ögonblicks verk så gick han igenom och under isen.. *puh* som tur var såg Robert precis när det hände och kunde få tag i honom o dra upp honom. I sann terrieranda ville han fortsätta jaga minken och var inte ett dugg påverkad av vad som hänt.

*****

2016-01-01 - I ett försök att ha hemsidan up to date inför det nya året så blir det en kortare sammanfattning. Sen sist så har Jet hunnit med en hel massa - vilken härlig kille han är! Inledde jaktsäsongen direkt i augusti med grävlingjakt, spelat in jaktprogam för Jaktlust, sen mer jakt - både mink & gryt och naturligtvis varit den mysiga hund hemma han alltid är!

*****

2015-06-13 - Härligt!! - Jet första Team Madofi-hund med "J" idag för domare Lennart Härnesund på Axvall - Stort GRATTIS Robert & Emely!

             J Team Madofi's Gliese DXXI med stolt husse efter provet

Jet's husse & matte på väg - tidigare i veckan packade Emely ensam bilen med ungar & Jet o körde timmarna ner för att träna innan provet - YOU ROCK!

   Jet & Vilda - jag förstår att Robert ser fram emot hösten!

*****

2015-05-27 - För några dagar sedan fyllde CV STARS kullen 1 år     tänk vad tiden går snabbt! Härligt att följa deras träning och utveckling!

Härliga Robert - for ut och klippte gräsmattan för att få en fin födelsedagsbild på Jet

*****

2015-05-14 - Första helgen i maj var det äntligen dax för TEAM MADOFI CAMP och grythelg i Norge - som vi har sett fram emot detta! Så härligt  att spendera tid med Jet & hela hans familj igen! Tack för allt när jag var hos er och framförallt ett stort tack för att ni tar så väl hand om Jet!

Fina killen i sitt lite tidiga födelsedagshalsband ;)

   Jet blev efter badbus med uppfödare, far & bror en vattengalning *f'låt*    Nu har ni också en tvättäkta bad-djävul - rakt nedstigande i 3:e led nu

   Det bara är något speciellt med Jet alltså  *smält*

   Jet hade en mycket bra utvecklingskurva under grythelgen, blir en spännande tid att följa honom under året :) Duktig kille!

 

KLICKA PÅ BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL GALLERIET FRÅN HELGEN

*****

2015-04-08 - Nu har det blivit härligt vårväder! ..får passa sig för huggormarna som vaknat. Jet hittade även ett rå slaget av Lo

Härliga Jet!

  Kan sitta still och stanna kvar - duktig kille!

..kan till o med stå kvar! Fin kille, 35 cm hög :)

*****

2015-04-02 - Där Jet bor fick dom en rejäl omgång snö till, då får man fixa lite mer ved - klart att bästa Jet & ungarna hjälper till med jobbet!

 Full rulle på 4hjulingen - Härligt!

Minsann lite jobbigt att vara "Lumber Jet" Zzz Zzz

*****

2015-03-24 - Jet varit ute & jagat mink med husse Robert & halvbrorsan Dex. Dom lyckades hitta en riktigt ettrig aggressiv mink, men det var inte så dramatiskt som det först såg ut när jag såg bilden nedan ;)

Sargad husse & Jet hade minsann också fått sig ett nyp i nosen

Härom dagen var det Jet in the City - Robert & Jet ute o tränar i stan

*****

2015-02-20 - Några av bilderna jag tog på Jet när jag var där och hälsade på under min roadtrip. Tack till Robert & Emely för härlig tid med er!

Robert med brorsorna Jet & Caro

Både väldigt lika & olika

Mamma Odie med sina söner

Fina Jet i snö-oväder

Brottningsmatch hemma hos Jet, o jag ville ha dom till att ligga fint ;)

      Tre bro's - Jet - Dex & Caro      Storebror Dex 2 år äldre

*****

2015-01-04 - Härliga Jet inleder året med att bli första hund med Team Madofi prefix att få vilt skjutet - premiär på minkjakt gav första minken!

Hittade minken alldeles själv

Halvbrorsan Dex var med och visade hur det gick till

Grattis husse Robert till första viltet!

Tjusig nyårshälsning fick jag - Tack

Nyårskvällen firades med halvbrorsan Dex - stiliga killarna!

 

När jag hittade tuffa Biothane halsband med nitade stjärnor var jag ju självklart tvungen att köpa dom i julklapp till mina CV STARS valpar!  

Såklart fick Jet ett lysande gult - passar fint när han apporterar fågel

*****

2014-12-20 - Superhärliga julbilder på Jet & hans sambo Vilda *fina*

Man kan ju inte bli annat än lycklig när man får en sån här hälsning

         Finaste Jet!

*****

2014-12-14 - Jet varit på rävjakt med husse, nyttigt att vara med ute och få lite vana av att vara med på jakt och få träffa lite vilt.

Selfie med husse - det var kallt på passet

       -"Vänta bara tills nästa år - då är det jag som sätter skräck i er!"

Räven indriven av Vilda & utkörd av halvbrorsan Dex - Grattis!

*****

 

2014-11-23 - Jet nu 6 månader gammal!

Börjar ju snart se riktigt "vuxen" ut - fina Jet!

Varit med husse & jagat fågel, första 2 skatorna apporterade han fint -  sen tyckte han att han kunde bita lite i den 3:e ;) men så duktig kille!

Jet får även följa med en hel del när stövaren Vilda ska släppas - o ibland så får minsann han låna peljhalsbandet och spring en liten runda han med

*****

2014-11-15 - Fick en härlig bild på Jet när han är med ute på pass

Fina killen!

*****

2014-09-30 - Jet ute och spårar med husse - går riktigt bra :)

*****

2014-09-28 - Jet han har det allt bra han - husse är ute och jagar med stövaren Vilda och han får uppleva lite äventyr & "jakt". Nästa säsong så kommer dom bli ett superteam!..och som sig bör mys med matte i soffan!

*****

2014-09-15 - Varit & hälsat på Jet några dagar & då blev det såklart en massa bus med brorsan Caro. Dom var även prao på minkjakt och en himla massa bilder blev det ju såklart. Härliga dagar - tack så mycket!

Fler bilder hittar ni   --> HÄR <--  

*****

2014-08-23 - Jet nu 3 månader och en riktigt härlig kille som hänger med på allt och härom dagen fick han träna lite med en rävsvans - livat värre!

*****

2014-08-19 - Jet har kommit väl tillrätta hemma hos fam Olsson, blivit riktig kompis med Vilda. Husse sköt en bock på premiären härom dagen och Jet fick bekanta sig med en klöv - blir lite små spår för honom snart.

Morgonmys 

*****

2014-07-24 - Några bilder från Jet's första dagar i Tanum - bekanta sig med alla familjens medlemmar - barn & stövaren Vilda. Följa med lillhusse på simskola & turer till sjön. Jet tar det hela med ro & är en glad liten skit.

*****

2014-07-18 - Dax för Jet att flytta hemifrån - Robert med familj kommer och hämtar honom hemma hos mig. Efterlängtad valp - Stort lycka till!

*****